Dieta + Detonic = o combinație puternică pentru combaterea greutății excesive

318 RON 159 RON

Detonic

este o dietă care presupune o cantitate mică de carbohidrați și cantități moderate de grăsime. Facilitează slăbitul prin transformarea grăsimii din corp în energie.

Avantajul dietei Detonic este că poți continua să mănânci alimente delicioase, precum carne, pește, ouă și brânză - practic, orice conține multă grăsime. Însă va trebui să renunți complet la carbohidrați. Acest lucru are consecințe serioase, precum

 • lipsa energiei
 • așa-numitul „sevraj Detonic”
 • funcționarea mai proastă a organelor interne

De aceea ai nevoie de Detonic! Nu mai trebuie să te abții de la consumul de carbohidrați și să-ți faci griji cu privire la starea ta.

Detonic - consumă mâncărurile tale preferate și slăbește!

Componentele active ale Detonic reduc oboseala, contribuie la eliminarea apatiei, previn „sevrajul Detonic” și compensează deficiența de substanțe benefice. Dacă iei Detonic, poți continua să mănânci alimente care conțin carbohidrați. Cel mai important este să o faci cu moderație. Formula activă a produsului accelerează de două-trei ori procesul de ardere a grăsimilor, fără a afecta negativ corpul.

Cum funcționează?

Atunci când corpul nu mai primește cantitățile necesare de carbohidrați, începe să piardă energie și este supus cetozei. Corpul începe să ardă în mod activ propria grăsime pentru a obține energie. Greutatea excesivă dispare doar datorită pierderii grăsimii. Mușchii rămân intacți.

Cetoza începe după două-trei săptămâni de respectare a dietei Detonic. Dacă dieta este suplimentată cu Detonic procesul începe în doar 45-50 de minute! Cantitatea de corpi cetonici crește chiar și în prezența carbohidraților în corp, iar riscul efectelor secundare scade semnificativ.

Dieta

Durata slăbitului: de la 3 la 6 luni
Restricții: fără carbohidrați, consum moderat de proteine
Efecte secundare: Acidoză (dureri de cap, somnolență și oboseală); nefrolitiază (pietre la rinichi), demineralizarea oaselor, probleme gastrointestinale, hipoglicemie temporară și deshidratare
Rezultat: minus 5-7 kg într-o lună

Dieta + Detonic

Durata slăbitului: între două săptămâni și o lună
Restricții: consum moderat de carbohidrați
Efecte secundare: nu există
Rezultat: minus 15-20 kg într-o lună

Detonic va schimba modul în care înțelegi slăbitul

 • Un rezultat fără efort

  Componentele active funcționează toată ziua, în timp ce lucrezi, te odihnești, chiar și în timp ce dormi. Acestea îți accelerează metabolismul și declanșează procesul de ardere a grăsimilor, fără să fie necesar să faci exerciții. Rezultatul obținut este de lungă durată.

 • Fără efecte secundare

  Datorită componentelor naturale și complexului bine echilibrat de vitamine Detonic nu îți afectează inima, vasele de sânge și ficatul. Riscul de reacții alergice este scăzut.

 • Nu reduce mușchii

  Componentele conținute de Detonic descompun grăsimea subcutanată, fără a-ți reduce mușchii. Dimpotrivă, ajută la dezvoltarea lor. Aceste componente previn reducerea cantității de electroliți din fluxul sanguin în timpul respectării dietei Detonic, facilitând slăbitul sănătos.

Slăbitul cu Detonic = întregul tău corp devine mai sănătos

În timpul slăbitului activ, Detonic oferă toate substanțele esențiale și microelementele necesare corpului tău. Acest lucru ajută la evitarea deficienței de vitamine, dar și a deshidratării, care nu este rară atunci când o persoană urmează strict Detonic.

Componente active într-o singură praf

Mugurii de cuișoare

Frunze de aloe

Semințe de dovleac

Fructe de păducel

UTILIZARE: puneți o praf într-un pahar, turnați apă la temperatura camerei și consumați o dată pe zi în timpul micului dejun, timp de 30 de zile.

Spune ADIO greutății excesive!

Urmează Detonic și slăbește de două ori mai rapid!

OFERĂ EXCLUSIVĂ! CUMPĂRĂ Detonic CU O REDUCERE DE 50%! OFERTA SPECIALĂ ESTE LIMITATĂ

Întrebări frecvente:

 • Există reacții alergice după consumul Detonic?

  Reacțiile alergice pot avea loc doar din cauza intoleranței la componentele produsului.

 • Nu pot mânca dulciuri și produse de patiserie atunci când urmez Detonic. Dar dacă utilizez Detonic, le pot consuma?

  Da, dar cu moderație. Detonic contribuie la eliminarea carbohidraților rapizi din corp, înainte ca aceștia să fie digerați.

 • De unde pot cumpăra Detonic?

  Detonic este disponibil doar pe website-ul oficial al producătorului. Asta pentru a reduce numărul de încercări de falsificare.

 • Cât durează să slăbești cu ajutorul Detonic?

  Depinde de corpul și stilul de viață. De obicei, durează o lună.

 • A fost supus Detonic testelor clinice corespunzătoare?

  Detonic a fost testat și aprobat de dieteticieni europeni de top. A primit mai multe certificate de calitate și a fost lăudat la conferința anuală de nutriție și imunologie.

 • Cum se potrivește Detonic cu alte alimente?

  Poți consuma Detonic fără să-ți modifici obiceiurile alimentare.

 • Îmi voi menține greutatea obținută după ce nu voi mai lua Detonic?

  Îți vei putea menține noua greutate mult timp după aceea.

 • De ce nu este disponibil Detonic în farmacii și magazine?

  Este modalitatea utilizată de producător pentru a proteja produsul împotriva falsificării. În plus, producătorul preferă să mențină contactul direct cu clienții.

 • Pot utiliza Detonic pentru a-mi îmbunătăți sănătatea?

  Da, poți. Detonic îmbunătățește funcționarea organelor interne, curăță corpul și îl umple de vitamine. Multe persoane continuă să ia Detonic după ce slăbesc pentru a-și îmbunătăți starea generală.

 • Există produse similare lui Detonic?

  În prezent, nu există produse similare lui Detonic. Acesta este un produs natural unic, sigur și extrem de eficient.

300